Dakrenovatie Brabant

Dak reparatie/renovatie en zonnepanelen plaatsen?

Het plaatsen van zonnepanelen is extra voordelig als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie uitgevoerd wordt. Veel kosten zitten in uren, voorijdkosten en materieel. Is uw dak aan vervanging toe of moet er een grote dakreparatie uitgevoerd worden. Dan heeft u een aantal van deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd in zowel dakreparaties als het plaatsen van zonnepanelen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. Maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder dak. Zowel op hellende als op platte daken plaatsen we zonnepanelen.

 

Kies voor beste kwaliteit zonnepanelen

Van der Heijden installeert de beste kwaliteit zonnepanelen en kiest voor het Suntech model STP3200S-20/Wfhb Hypro. Efficiente en veel toegepaste zonnepanelen die 320 Wp per stuk opleveren, hetgeen overeenkomt met 288 kWh per jaar.

Deze zwarte zonnepanelen geven een mooie en luxe uitstraling aan uw pannendak of plat dak. Dit type zonnepaneel heeft de beste prijs/prestatie verhouding van alle actuele zonnepanelen die momenteel leverbaar zijn.

 

Zonnepanelen besparen u gemiddeld € 600 per jaar!

Naast een directe besparing op de energiekosten van gemiddeld € 600 per jaar bieden zonnepanelen nog meer financiële voordelen. Zo kunt u de b.t.w. op zonnepanelen als aftrekpost voor uw inkomstenbelasting opgeven. De b.t.w. is namelijk geheel fiscaal aftrekbaar en dat levert u als nel een extra besparing van 21% op.

Veel gemeentes stimuleren het kopen van zonnepanelen door hierop subsidie te verlenen. Deze regelingen zijn per gemeente verschillend en gelden ook nog in 2020. Van der Heijden adviseert u graag over de aanschaf en montage van zonnepanelen op uw pannendak of plat dak. Samen bespreken we de mogelijkheden en combineren het plaatsen van zonnepanelen direct met (groot) onderhoud, reparatie of renovatie van uw pannendak of plat dak.

Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvende offert op via ons contactformulier of bel met 06-10154627

 

 

Vraag nu een gratis offerte aan